Sfeer

Robin Hood in Hertme, een nieuwe vorm van belevingstheater voor jong en oud zal een combinatie worden van een intrigerende voorstelling gecombineerd met een complete Middeleeuwse markt.

Proef hier alvast een stukje sfeer

En als dan 25 mei aanbreekt klinkt er vrolijke muziek in Edwinstowe. Een groepje muzikanten zit bij de buitenplek van de herberg waar bier wordt geschonken uit grote vaten.
Alles lijkt pais en vree op de markt op deze mooie dag. Lijkt…want als de sheriff te paard met zijn mannen aan komt bij de markt, verandert er iets. De kooplui stoppen hun geroep en kinderen rennen naar hun ouders. De sheriff loopt over de markt en bekijkt hier en daar de koopwaar. Soms neemt hij wat mee zonder te betalen. Hij heeft het immers voor het zeggen in dit dorp. Bij een boom hangt hij een plakkaat op waar op staat dat er meer belasting betaald moet worden. Omstanders grommen in stilte. Als er al iemand hardop iets roept, verstijft de rest en kijkt de sheriff om zich heen of hij deze onverlaat kan vinden tussen het gepeupel. Plotseling horen we een hoornsignaal.
Een groot aantal mannen, vrouwen en kinderen rent tussen de mensenmassa door, waarbij men roept dat iedereen zo snel mogelijk naar het theater moet gaan omdat de voorstelling gaat beginnen …


Deel deze pagina via
FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Belevingstheater voor alle leeftijden