Decorgroep

GEZOCHT: HANDIGE MANNEN EN VROUWEN

Om het Openluchttheater van Hertme en het bos om te toveren tot Sherwood Forrest zijn er vele handen nodig in onze decorgroep.
We kunnen onder anderen hulp gebruiken voor:

  • Het opbouwen van de markt en de omheining rondom het terrein. Er wordt gewerkt met bouwhekken en zeil, die voorzien gaan worden van jute en daar tegenaan gaan dan weer planken om het geheel aan te kleden. Zodra we een goed ingetekende plattegrond hebben kunnen we daarmee aan de slag.
  • Timmerlui en/of meubelmakers (m/v): er moeten meubels zoals bankjes, krukjes etc. gemaakt worden voor het decor en voor op de markt. De specificaties hiervoor zijn al aanwezig.
  • Heb je een “vogelvrije” instelling? Er moet nog een compleet kampement gebouwd worden, waaronder de tenten voor de vogelvrijen in het bos. Stof,  snoeitakken en touw is geregeld. De stof moet nog wel aan elkaar genaaid worden (naaister gevraagd). De plek in het bos moet daarvoor nog opgeschoond worden. Dit zou allemaal eind maart/april gebouwd kunnen worden op een paar zaterdagen zodat het er tijdens de voorstelling ook niet zo nieuw en schoon uitziet.

Wil je meehelpen: meld je hier aan!

Wij nemen na je aanmelding op korte termijn contact met je op.


Deel deze pagina via
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Belevingstheater voor alle leeftijden