Vrijwilligers

Het Openluchttheater in Hertme is bij velen inmiddels bekend terrein als het gaat om mooie producties en uitvoeringen. Daar komt vanaf Hemelvaartsdag 2017 weer een nieuwe geweldige productie bij. Dan wordt het Openluchttheater en het bos achter het podium omgetoverd tot Sherwood Forrest. Door middel van een Middeleeuwse Markt zal op het voorterrein van het theater ook het plaatsje Edwinstowe herrijzen. De plek waar Robin Hood volgens de legende zijn Lady Marian trouwde.

Hertme gaat 4 dagen lang terug naar de Middeleeuwen en dat spektakel zal velen lokken om zich in deze periode van de geschiedenis onder te dompelen. Proef hier alvast een stukje sfeer!

Jos Brummelhuis, theatermaker van beroep schreef het stuk en neemt de regie voor zijn rekening. Harry Lutkenhaus zal, evenals de twee vorige edities van de Passiespelen, de productie op zich nemen.

Meedoen ?

Inmiddels zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen voor acteurs en figuratie, maar wij zijn nog wel op zoek naar vrijwilligers voor de markt en voor de vele taken achter de schermen.

Op de Middeleeuwse Markt komen er verschillende kramen, krijgen oude ambachten een kans om zich te presenteren, houden we kinderspelen, willen we muziek en dans aan de bezoekers laten zien.

• Ben jij iemand die als nar, als kwakzalver, als kruidenvrouwtje, als ganzenhoedster, als stadsomroeper, als smid of als muzikant de markt kan bevolken?
• Wil je achter de schermen meehelpen met decors en attributen maken en op de dagen zelf zorgen dat alles er pico bello uitziet?
• Of vind je het leuk om te helpen bij het maken van de kleding en de bijbehorende accessoires? Je hoeft geen naai-ervaring te hebben, er is een docent aanwezig die je de fijne kneepjes van het vak kan leren.

Vul dan hier het aanmeldformulier in en wij nemen binnenkort contact met je op.


Deel deze pagina via
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Belevingstheater voor alle leeftijden