Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Even voorstellen: het regie- en productieteam

Nog een paar dagen en dan gaat Robin Hood van start! Achter de schermen wordt er door heel veel mensen keihard gewerkt om er een fantastisch belevingstheater van te maken.

Jos Brummelhuis, regisseur van Robin Hood: “Het is prachtig om met zo’n groep enthousiaste mensen zoiets groots als dit neer te zetten. Het vergt ontzettend veel werk, voorbereiding en overleg. Ik vind het erg mooi om te zien hoe gedreven iedereen hieraan meewerkt, de samenwerking met elkaar en de onderlinge band die ontstaat. Daar ben ik ontzettend trots op. Fantastisch dat we zo’n mooi belevingstheater kunnen maken voor de bezoekers in het Openluchttheater in Hertme!”

Op de foto v.l.n.r. Jos Brummelhuis (regisseur), Geke Fox (scriptschrijver en regie-assistent), Diana van Os (productieleider), Marijke Beuvink (scriptschrijver en assistent voorprogramma), Ronald Veurink (regisseur voorprogramma), August ten Berge (voorzitter werkgroep) en Jarne van Os (productie-assistent).

Hier vind je een overzicht met de hele cast.