Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het programma

Zodra je door de poorten van het Openluchttheater gaat, stap je de wereld van Robin Hood binnen! Loop rond op de markt van het middeleeuwse Edwinstowe, het dorp waar Robin Hood en Lady Marian wonen, en ontdek wat de marktlieden te bieden hebben. Heerlijke dranken, lekker eten en mooie koopwaar voor jong en oud. En geniet van de middeleeuwse muziek en drankliederen die men er ten gehore brengt.

13.30 uur - Poort open en start belevingstheater op het voorterrein

Bezoek de jaarmarkt in het belevingstheater, waar vanalles te doen is voor jong en oud!
Van speelgoed maken en een pijl, zwaard of geldbuideltje knutselen, tot demonstraties van oude ambachten als wol vilten, manden vlechten en klompen maken. Laat je verrassen door een waarzegster, pas op voor de zwaardvechters en boogschieters en schrik niet van de vuurspuwer!
Doe mee met spelletjes uit de late middeleeuwen zoals katapult, ringsteken en zelfs boogschieten of breng een bezoek aan de herberg voor heerlijke dranken en lekker eten!

15.30 uur - Start voorstelling Robin Hood & de roerige reünie

Aan de rand van Sherwood forest, in het mooie theater, kun je genieten van het spannende en indrukwekkende verhaal van Robin Hood & de roerige reünie.

17.30 uur - Einde voorstelling