Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het verhaal

Zeven jaar na de spannende gebeurtenissen in Sherwood Forest is de rust teruggekeerd in Edwinstowe. Robin Hood woont samen met Lady Marian en hun 3 kinderen in een kasteel in de buurt van Nottingham en elk jaar, tijdens de jaarmarkt, bezoeken ze het dorp en hun vrienden, de vogelvrijen. Deze zijn, net als Robin Hood, niet meer zulke vrije vogels. Allen zijn gesetteld met vrouwen en kinderen en hebben de nodige uitdagingen.

Ook voor de Sheriff van Nottingham is er veel veranderd. Na de dood van Richard Leeuwenhart werd Prins John koning en heeft hij de Sheriff nog 1 kans gegeven. Hij maakte van hem de Graaf van East Midlands, het gebied waar Nottingham en Sherwood in liggen. Hij pakt deze kans met beide handen aan maar heeft moeite om het gebied (en vooral dat enige weerbarstige dorp) onder controle te houden. Ook is hij nog steeds op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat, liefst van adel met veel geld. Wanneer een aantal Franse edele dames een bezoek brengen aan de jaarmarkt in Sherwood Forest, brengt dat de nodige reuring met zich mee..