Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

DJ Kosmik Kat

Met zijn Kroatisch-Bosnische wortels, maar geboren in Duitsland had Kosmik Kat al vroeg een fascinatie voor de geluiden van de diaspora. Als DJ verweeft hij betoverende melodieën van over de hele wereld, afgestemd op het ritme van de dansvloer. Kosmik Kat’s muzikale veelzijdigheid heeft geleid tot onder meer twee compilaties samengesteld voor het Nippon Connection Film Festival, waarmee hij festivals en clubs in vier continenten en 21 landen bezocht als een belangrijk onderdeel van het ‘Analog Africa Soundsystem’.

Zijn invloed reikt verder dan de draaitafel; hij was mede-organisator van een keur aan culturele evenementen zoals LAZY, Saravá, Africadelay, Super Discoteca Tropical, Halva en Tanztee. Kosmik Kat heeft een breed scala aan artiesten in zijn geboortestad Frankfurt onder de aandacht gebracht, waaronder Ebo Taylor en Orchestre Poly-Rythmo.

De afgelopen twintig jaar heeft hij podia geopend voor legendarische internationale acts, van Altin Gün tot Danny Krivit, Marcos Valle en Seun Kuti & Egypt 80, waarbij hij wereldwijde, zeldzame grooves naadloos combineert met baanbrekende clubgeluiden. Achter de draaitafels straalt Kosmik Kat een aanstekelijk enthousiasme, een onderzoekende geest en een instinctief talent uit voor de perfecte plaat voor elk moment. Zet je schrap voor deze verleidelijke reis naar het muzikale rijk van Kosmik Kat.

DJ Kosmik Kat treedt op tijdens de line-checks (pauzes) op het hoofdpodium op zaterdag en zondag.

Tickets!