Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het programma

13.30 uur Poort open en start belevingstheater op het voorterrein
Bezoek de jaarmarkt in het belevingstheater, waar vanalles te doen is voor jong en oud! Van speelgoed maken en een pijl of zwaard knutselen, tot een waarzegster en demonstraties van oude ambachten als wol vilten, manden vlechten en klompen maken.
Doe mee met spelletjes uit de late middeleeuwen zoals katapult, ringsteken en zelfs boogschieten of breng een bezoek aan de herberg voor heerlijke dranken en lekker eten!

15.30 uur Start voorstelling Robin Hood & de roerige reünie

17.30 uur Einde voorstelling

Zodra je door de poorten van het Openluchttheater gaat, stap je de wereld van Robin Hood binnen! Loop rond op de markt van het middeleeuwse Edwinstowe, het dorp waar Robin Hood en Lady Marian wonen, en ontdek wat de marktlieden te bieden hebben. Heerlijke dranken, lekker eten en mooie koopwaar voor jong en oud. En geniet van de middeleeuwse muziek en drankliederen die men er ten gehore brengt.

Breng een bezoek aan de herberg, doe mee met de spelletjes uit de late middeleeuwen zoals katapult, ringsteken en zelfs boogschieten. Laat je verrassen door een waarzegster, pas op voor de zwaardvechters en boogschieters en schrik niet van de vuurspuwer! Ga aan de slag en maak je eigen pijl en boog of wordt als Robin Hood en maak je eigen hoed met veer! Uiteraard kun je aan de rand van Sherwood forest, in het mooie theater genieten van het spannende en indrukwekkende verhaal van Robin Hood.